Skip to the content

Et system bygget til udlejning

Mange it-systemer kan håndtere en udlejning.
- NetHire er bygget til det.

Du får et system, der helt fra bunden er designet til at håndtere de processer, der foregår i en udlejningsvirksomhed. NetHire bliver brugt af mere end 1000 udlejere på mere end 100 lokationer – og hver måned kommer der flere til. NetHire indsamler hele tiden nye ideer og forslag til optimering fra systemets brugere. Samtidig bliver alle nye tiltag testet af udlejere i Garant Udlejning, som NetHire deler lokaler med. På den måde ved du, at dit NetHire-system altid er optimalt konfigureret til en travl hverdag i udlejningsbranchen.

NetHire får Danmarks bedste gravekasser på platformen

Som den seneste virksomhed er Rejnstrup Gravekasser begyndt at bruge NetHire til at styre deres udlejningsforretning. Det betyder, at NetHire udvider Danmarks største netværk af udlejere – denne gang med Danmarks bedste gravekasser.

”Vi er glade for at byde Rejnstrup velkommen som kunde, men især også som samarbejdspartner. Hos NetHire har vi en målsætning om at skabe Danmarks bredeste udvalg af specialistgrej, som kan og har noget andet på hylderne end de større udlejningskæder. Her kommer Rejnstrup med et sortiment, der styrker den position,” siger Steffen Meyer, administrerende direktør i NetHire.

Rejnstrup ser frem til effektive udlejningsprocesser
Hos Rejnstrup startede de op med NetHires udlejningssystem d. 25. februar.

”Vi glæder os til at komme ordentligt i gang og få effektiviseret vores udlejningsprocesser med NetHire-systemet. Vi har fået sammenkørt det med vores økonomi-system, så vi slipper for en masse manuelle processer. Det glæder vi os til at høste fordelene af, fortæller Rasmus Grindsted, direktør i Rejnstrup Gravekasser.

Rejnstrup Gravekasser er en af Danmarks mest erfarne udlejere af gravekasser og har mere end 35 års erfaring i branchen. Dermed passer de perfekt ind i NetHire-visionen om at skabe et netværk af Danmarks dygtigste special-udlejere.

STARK

STARKs udlejningssystem understøtter arbejdsprocesserne

"Med NetHire har vi det fulde overblik over alt vores materiel, ligegyldigt hvor det fysisk befinder sig. Vores kunder oplever, at vi er mere professionelle med dokumentation, og at vi udfører service på en konsekvent måde. Det gør vores hverdag lettere, fordi systemet understøtter vores arbejdsgang, så vi hurtigt og nemt kan få udlejningsordrer igennem systemet.”

- Gudmundur Ægisson, udlejningschef i STARK

15.000 mastervarer

Udviklingen af det system, der i dag er NetHire, startede allerede tilbage i 1989. Der er sket meget siden, men en ting har vi holdt fast i – vores database med mere end 15.000 mastervarer. Det betyder, at I slipper for at starte fra bunden med et nyt system, men blot skal indtaste antal og lokation på alle de varer, som i forvejen eksisterer i systemet. Samtidig hjælper vi selvfølgelig også gerne med at oprette nye mastervarer, så I på rekordtid er klar til at udleje på jeres nye NetHire udlejningsplatform.

Johannes Fog i Herlev

Brancheerfaring gør forskellen i Johannes Fogs udlejning

”I modsætning til andre it-virksomheder kommer NetHire rent faktisk fra den branche, de sælger til. Det gør en stor forskel, at vi har en partner, der kender vigtigheden af at få hverdagen til at fungere i en udlejningsforretning. Deres know-how indenfor deres felt er unik. Det ville ingen anden it-leverandør kunne præstere, selv hvis de ville."

- Carsten Ludvig, Administrerende direktør i Johannes Fog.

Som IT-partner gennem 25 år leverer NetHire ikke bare en it-platform til den Nordsjællandske trælast og byggecenterkæde, Johannes Fog – de er en samarbejdspartner der træder til, når det er nødvendigt.

Support fra andre udlejere

Når dine udlejere bruger NetHire og har brug for support, er det en anden udlejer, der samler røret op. NetHire samarbejder med Garant Udlejning, og når du ringer ind, er det Garants udlejere, der svarer. De bruger systemet hver eneste dag og derfor er de også de perfekte supportere, fordi de præcis ved, hvilke udfordringer du møder i en hektisk hverdag i udlejningsbranchen.

Øg synligheden blandt installatører og håndværkere

NetHire udvikler sig hele tiden – og fra starten af 2018 inkluderer det også et materielstyringssystem til større installatør-, bygge og industrivirksomheder. Gennem systemet styrer virksomhederne deres interne grej – og kan med få klik få adgang til at leje grej gennem NetHire-skyens udlejere.

Du behøver ingen ekstra app – du skal ikke lokke dem forbi din hjemmeside – der er ingen investeringer i ekstra reklamer – kunderne finder dig direkte i deres materielstyringsapp og booker med levering, så du bare skal gøre varerne klar til afhentning.

DRA-klart system

Med NetHire får du et system, der er udviklet specifikt til at sikre, at du kan leve op til DRA-kravene. Det giver dig overblik og dokumentation af service- og vedligehold, som betyder, at du kan blive DRA-certificeret.

Transport med Mover

Når I bruger NetHires udlejningssystem, har I mulighed for at booke udbringning og afhentning af varer gennem det deleøkonomiske transportfirma Mover. Det betyder, at I slipper for at engagere eksterne chauffører, I får den bedst mulige pris og udbringning på kun en time i storbyerne.

Få adgang til NetHire-netværket

NetHire er ikke bare et it-system – det er også en cloud-løsning, hvor du kan booke materiel fra andre lokationer og butikker og få det leveret til kunden. Dermed sikrer du, at du altid kan hjælpe kunden med at finde det, han skal bruge – også selvom I ikke selv har varerne på hylderne.

Varerne bliver transporteret fra den anden udlejer og ud til kunden eller til jeres butik. Kunden får til gengæld fakturaen fra jer, så I beholder den gode relation. Alle mellemregningerne foregår automatisk i NetHires afregningsmotor, så det bliver en god forretning for både jer og jeres konkollegaer.