Skip to the content

Hvem er NetHire

NetHire er en IT-virksomhed, spiret direkte ud af den klassiske materieludlejningsvirksomhed, Garant Udlejning. Garant er specialiseret i korte udlejningsperioder af mindre specialværktøj, og derfor begyndte ejer Johnny Noisen allerede i 1989 at udvikle et it-system, der skulle håndtere de mange transaktioner, der dagligt kommer gennem telefonen, i butikken og online.

Det blev starten på en række forskellige udlejnings- og materielstyringsplatforme, der har skabt den erfaring og knowhow NetHire-platformen bygger på den dag i dag.

NetHire er ejet af samme selskab, som ejer Garant Udlejning, men er i dag sin egen, selvstændige it-virksomhed med en egen organisation. Dog stadig med en stærk tilknytning til der, hvor det hele startede: Udlejningsbranchen.

Hvem er NetHire?

Her får du et overblik over vores ansatte

Steffen Meyer
Administrerende direktør
Steffen Meyer

Steffen er uddannet produktionsingeniør, men begyndte allerede i 1985 at sælge Hewlett-Packard-harddiske på størrelse med vaskemaskiner. Med sine utrolige 404 megabyte var det en ren foræring til de kun 100.000 kroner, man måtte give per styk for sådan en i de dage. Siden dengang har it-branchen flyttet sig en hel del – og Steffen er fulgt med, blandt andet som salgsdirektør og CEO i en række danske og internationale it-virksomheder. Udover at være direktør i selskabet bag NetHire, står Steffen også for ledelsen i Garant Udlejning og er professionelt bestyrelsesmedlem i en række virksomheder.

E-mail: meyer@nethire.dk

Johnny Noisen
Udviklingsdirektør
Johnny Noisen

Johnny er uddannet produktionsingeniør fra Københavns Teknikum, men har de sidste 29 år udviklet it-systemer til byggeriet og udlejningsbranchen og sideløbende drevet Garant Udlejning. Allerede i 1990 så han lyset i internettet og begyndte som den første i landet at leje ud digitalt – problemet var blot, at alle andre først så det samme lys 15 år senere. Nu er teknologien heldigvis modnet til at matche Johnnys vision, og derfor har han nu dedikeret al sin tid til at realisere den ide, han fik for næsten 30 år siden.

 

E-mail: noisen@nethire.dk

Vibeke Sørensen
Økonomidirektør
Vibeke Sørensen

Vibeke er uddannet Merkonom og startede sin karriere ud med 8 år i Københavns politi, før hun endeligt overgav sig til sin skæbne som økonomisk overhoved i udlejningsbranchen. Vibekes tid hos den udøvende magt var dog på ingen måde spildt, da det gav hende den myndige fremtoning, der i 23 år har ageret modsvar til Johnnys glimrende, men ofte højt flyvende og ikke-altid-gratis IT-udviklingsideer. Udover at svinge politistokken over NetHire er Vibeke desuden også Økonomidirektør i Garant Udlejning.

 

E-mail: vibeke@nethire.dk

COO
Jesper Bjerggaard

Jesper er NetHires internationale islæt. For selvom han ser og lyder ganske dansk, så har vi headhuntet ham fra det spanske ferieparadis, Mallorca, hvor han igennem det sidste halve årti har slået sine folder direktør og ejer af it-virksomheden Informatik. Derudover er det faktisk ikke første gang, at Jesper har været ansat i NetHire. Dengang hed det bare XyCon. Jesper er desuden indehaver af NetHires bjergtrøje og kan styre en racercykel som en forlængelse af hans egen krop. 

 


E-mail: jesper@nethire.dk

Delivery Manager
Martin Bremer Jensen

Martin er NetHires strukturelle grundfjeld, som samler de forskellige tråde til en samlet pakke, der leverer værdi til kunderne. Martin har altid været målrettet og startede som 15-årig ud med at flytte fra trygge Lolland til storbyens larm og støj for at forfølge sit talent indenfor bordtennis. Et sats der, baseret på en karriere på det danske landshold, vist gik ganske udmærket. Siden har Martin blandt andet slået sine folder hos NetHire’s forgænger, XyCon, og har de sidste 9 år gjort karriere i Saint Gobain, først som Key Account Manager og siden som direktionsassistent, før han vendte hjem til verdensfirmaet fra Glostrup.

E-mail: bremer@nethire.dk

Mie Noisen
Key Account Manager
Mie Noisen

Mie står for med en fast hånd at guide, koordinere med og supportere NetHires kunder i udlejnings- og byggebranchen og er desuden med til at uddanne personel og udrulle implementeringsprojekter. Mie er uddannet produktionsingeniør og er bogstaveligt talt født ind i udlejningsbranchen, hvor hun også har en fortid som afdelingsleder. Derfor ved hun præcis, hvordan det er at sidde i den anden ende og bruge NetHire professionelt hver eneste dag.

 


E-mail: mie@nethire.dk

Søren Tang
Marketingchef
Søren Tang

Søren er uddannet journalist og har en fortid i magasin- og avisbranchen. De sidste 5 år har Søren arbejdet med kommunikation og markedsføring indenfor it- og byggebranchen – en smule ironisk taget i betragtning, at han oprindeligt blev landsforvist fra Vestjylland for sine komplette mangel på håndværksmæssige færdigheder. Rygterne går dog på, at han skriver en fortræffelig dansk stil.


E-mail: tang@nethire.dk

Peter Christiansen
IT Manager
Peter Christiansen

Peter er uddannet it-ingeniør og er tosset med kage. Peter har det sidste årti arbejdet som ERP-konsulent og er i dag ansvarlig for, at data omsættes til værdifuld viden, så brugerne af NetHire kan optimere deres hverdag og værktøjsbrug. Peter er derudover NetHires ubestridte gaming-overhoved og bruger en del af sin fritid på at skyde sig igennem horder af uhumske internetkrigere.


E-mail: peter@nethire.dk

Mark Salskov
Regionschef

Med mere end et årtis erfaring fra udlejningsbranchen kender Mark alt til de krav, som stilles i en travl hverdag med udlejning til byggeriet. Derfor er han det perfekte bindeled mellem IT og praktik. Som far til 3 er Mark desuden kendt for at kunne balancere ikke bare et par, men en mindre hær af bolde på en gang. Mark er desuden fynbo, hvilket betyder, at han har fødderne solidt plantet på jorden - og at han tager brunsviger med til møder!

E-mail: mark@nethire.dk

Kontakt NetHire

Vil du gerne høre mere om NetHire?

Send os en e-mail på nethire@nethire.dk eller ring til os på +45 43 63 03 24.

Ansvarlig Platform-mærkning

NetHire - ansvarlig deleøkonomi

NetHire er en del af den spirende platformsøkonomi, der gør op med de traditionelle måder at arbejde sammen på tværs af virksomheder og fag. Samtidig bakker op om den danske model, hvor både arbejdstager og arbejdsgiver står sammen om at skabe et levedygtigt arbejdsmarked for alle parter. Vi tror nemlig på, at platformsøkonomien er en vigtig grundsten på et arbejdsmarked, der i fremtiden ikke bare handler om at tjene penge, men også hvordan vi kan gøre det på den mest produktive og energibesparende måde - uden at presse medarbejdere eller miljøet unødvendigt.

Derfor er vi selvfølgelig medlem af Foreningen for Platformsøkonomi i Danmark (FPD) og er udnævnt som "Ansvarlig platform". Du kan læse mere om FPD her.